Direct la continutul paginii »

P P Protect SRLSocietatea noastră și-a început activitatea la 1 septembrie 2005 având ca portofoliu de activitate un obiectiv economic asigurat cu pază umană și 24 angajați, pentru ca la sfârșitul lunii aprilie 2006 să dețină contracte de executare a serviciilor de pază umană la 10 OBIECTIVE MAJORE.


Obiectivul nostru este asigurarea pazei și protecției eficiente la un nivel de calitate care să satisfacă orizontul de așteptare și cerințele beneficiarului.

Îmbunătățirea continuă a calității produselor și serviciilor prestate prin adaptarea permanentă la solicitările clienților.

Îmbunătățirea substantială a raportului calitate-preț, concomitent cu realizarea unei eficiențe sporite în prestarea serviciilor.

trei tipuri de abonament: GPRS, linie telefonică, GPRS + cablu;
costurile de comunicare cu dispeceratul sunt gratuite;
asistență tehnică, service gratuit pe toată desfășurarea contractului;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale P P Protect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre P P Protect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii P P Protect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.228