Direct la continutul paginii »

Respect Security SRLS.C. RESPECT SECURITY S.R.L. reprezinta o societate de paza, siguranta si protectie, dinamica, eficienta, adaptata evolutiilor si cerintelor curente ale pietei romanesti. Compania este condusa de o echipa manageriala care a acumulat o indelungata si valoroasa experienta profesionala, activand in acest domeniu specializat inca din anul 1992.

Societatea acopera intreaga gama de produse si servicii necesare pentru a raspunde cererilor de pe piata romaneasca, indreptandu-se cu predilectie catre clienti mari si mijlocii care urmaresc sa beneficieze de un mediu de securitate sigur fara a fi nevoiti sa angajeze pentru aceasta costuri uriase.

Suntem o companie tinara dar condusa de o echipa AMBITIOASA care a acumulat o indelungata experienta in domeniul securitatii private.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Respect Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Respect Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Respect Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.152