Direct la continutul paginii »

Pyro Stop SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
  • Produse excelente
  • Servicii de exceptie
  • Cele mai bune preturi

Bihor,

judeţul

BH

36.662

S.C. PYRO–STOP S.R.L. este licenţiată că prin Dispeceratul zonal de monitorizare, să monitorizeze permanent (zi şi noapte) obiectivele care au instalat sistem tehnic de alarmă la efracţie şi incendiu şi sunt conectate la dispeceratul zonal de monitorizare, atât prin sistemul de legături fir cât si radio.

De asemeni prin dispeceratul zonal de monitorizare menţinem permanent legătura operativă cu beneficiarii, organele de poliţie teritoriale, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, etc., pentru a face permanent schimbu oportun şi eficient de informaţii.

Dispeceratul zonal de monitorizare al S.C. PYRO–STOP S.R.L. funcţioneaza permanent (zi şi noapte), serviciul fiind asigurat de personal calificat, instruit şi avizat de către organele abilitate.
Dotarea dispeceratului zonal de monitorizare este conformă cu prevederile actelor normative în vigoare şi a standardelor Uniunii Europene.Firma Pyro Stop SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Pyro Stop SRL

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Pyro Stop SRL