Direct la continutul paginii »

Dakota Security SRLDAKOTA SECURITY SERVICE este o societate privată de pază şi securitate care vine în sprijinul companiilor care percep dezvoltarea oricărei afaceri numai prin asigurarea şi păstrarea climatului de siguranţă şi securitate.

Pentru a putea satisface cerinţele beneficiarilor noştri, pornim de la analiza şi evaluarea mediului şi a riscurilor la care este supus obiectivul, urmând să oferim soluţia cea mai potrivită. Analiza riscului trebuie să ţină cont de măsurile de protecţie aplicabile obiectivului care urmează să fie protejat, precum şi de modurile de atac posibile.

DAKOTA SECURITY SERVICE este o societate privată de pază şi securitate care vine în sprijinul companiilor care percep dezvoltarea oricărei afaceri numai prin asigurarea şi păstrarea climatului de siguranţă şi securitate.

Paza şi protecţia obiectivelor civile şi industriale
Monitorizarea obiectivelor şi intervenţie rapidă
Acces control
Însoţire transport valori
Gardă de corp
Consultanţă.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dakota Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dakota Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dakota Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.401