Direct la continutul paginii »

Software Si Sisteme Informatice Bucovina SAFondată în 1999, cu capital integral privat, firma s-a dezvoltat în jurul unui nucleu de informaticieni din fostul Centru de Calcul Electronic Suceava şi a avut, încă de la constituire, o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniul IT&C.

Recunoaşterea calităţii deosebite a aplicaţiilor informatice şi a serviciilor oferite este certificată prin distincţiile, premiile şi diplomele de excelenţă obtinute pe parcursul activităţii.

SSI Bucovina S.A. este acreditată ca Centru de testare ECDL şi a obţinut certificarea Sistemului propriu de Management al Calitaţii ISO 9001:2001Profilul de activitate este cercetare ştiinţifică aplicativă şi transfer tehnologii, proiectare de specialitate şi programare, web design şi servicii informatice cu valoare adăugată (instruire, organizare testări, consultanţă şi expertiză de specialitate).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Software Si Sisteme Informatice Bucovina SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Software Si Sisteme Informatice Bucovina SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Software Si Sisteme Informatice Bucovina SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.455