Direct la continutul paginii »

Curs limba Germana Iasi

Curs limba Germana Iasi

Indiferent daca doriti sa invatati limba germana de placere, pentru locul de munca sau pentru pregatirea unui examen – cursurile de limba germana generala de la FunnyPcWorld Iasi sunt exact ceea ce va trebuie!

Pentru a veni in intampinarea persoanelor care doresc sa urmeze cursuri de limba germana la FunnyPcWorld in Iasi au fost concepute urmatoarele module de predare, in functie de urmatoarele niveluri:

Curs Limba Germana Iasi – Modulul Incepatori: nivelul A1 si A2
Curs Limba Germana Iasi – Modulul Intermediari: nivelul B1 si B2
Pentru nivelurile C1-nivel avansat si C2-nivel experimentat se vor organiza cursuri doar la cerere.

Fiecare modul se desfasoara pe o perioada de 60 de ore (30 sedinte de cate 2 ore).

Curs Limba Germana Iasi- Modulul Incepatori: nivelul A1 si A2 cuprinde doua submodule, astfel:

Curs Limba Germana incepatori – Nivelul A1
In cadrul unui modul de 30 de ore se vor aborda teme legate de formule de salut si de politete; exprimare a timpului, profesie, adresa, nationalitate; denumire a unor obiecte uzuale; plante si animale, natura; activitati si evenimente cotidiene; orientare in oras si in tara; la restaurant, cumparaturi si invitatii; elemente legate de cultura germana.

Grammatica: alfabetul, fonetica, verbele auxiliare si modale, verbele regulate si neregulate la timpul prezent si imperfect, imperativul, timpurile compuse ale verbului; genul, numarul si declinarea substantivului cu articol; numeralul; propozitia si topica propozitiei principale.
La finalul modulului participantii vor putea:

 • sa redacteze descrieri simple
 • sa participe la conversatii simple,exprimandu-se numai in propozitii principale.


Curs Limba Germana incepatori -Nivelul A2

In cadrul unui modul de 30 de ore se vor aborda teme legate de imbracaminte si aspect exterior, personalitate, pregatire profesionala, programe radio si TV, notiuni de tehnica si de economie, familie si relatii personale, natura si mediu, probleme ecologice, petrecerea timpului liber, structuri politice in Germania, generatii vechi si noi, elemente de lirica.

Grammatica: declinarea substantivului cu articol si adjectiv,adverbe pronominale, verbe cu particola separabila si neseparabila, conjugarea verbelor reflexive, conditionalul 2(cu würde), conjunctia,propozitia secundara si topica propozitiei secundare.

La finalul modulului, cursantii vor fi capabili :

 • sa raspunda la intrebari pe baza temelor mentionate,
 • sa-si exprime opinia si sa comunice in diverse situatii simple utilizand si propozitia secundara,
 • sa redacteze o scurta descriere,o scrisoare,o invitatie,o felicitare.


Curs Limba Germana Iasi- Modulul Intermediar: nivelul B1 si B2 cuprinde doua submodule, astfel:
Curs Limba Germana intermediari – Nivelul B1
In cadrul unui modul de 30 de ore se vor aborda teme referitoare la orasul natal, tara, obiective turistice, educatie, consum si afaceri, sarbatori si obiceiuri, probleme legate de tehnica, istorie, cultura, psihologie.

Gramatica: formarea cuvintelor, formarea genitivului(particularitati), declinarea substantivului cu adjectiv, conjunctivul si folosirea conjunctivului in propozitie, fraza.
La finalul modulului cursantii vor putea :
- sa inteleaga un text de dificultate medie,
- sa-si esprime spontan ideale pe un subiect de actualitate,
- sa redacteze un eseu argumentativ.

Curs Limba Germana intermediari – Nivelul B2
In cadrul unui modul de 30 de ore se va realiza un program de pregatire-pas cu pas- pentru testul organizat de Institutul Goethe in vederea obtinerii Certificatului Goethe B2.

Se vor abora:
- strategii si solutii pentru rezolvarea problemelor
- 10 capitole de grammatica relevante pentru solutionarea intrabarilor testului
- 10 capitole de vocabular relevante pentru test
- solutii ajutatoare de autocontrol
- teste model rezolvate
- exercitii asemnatoare modelelor

La finalul modulului cursantii vor putea aplica la testul de limba germana-Nivel B2 organizat de Institutul Goethe.   Contacteaza firma


Lista produse oferite de AUTO SOFERUL VIP SRL

 1. Curs limba Spaniola Iasi
  Curs limba Spaniola Iasi - Cursuri Limba Spaniola Nivel Incepatori – Mediu (A1, A2, B1) 600 RON 1) Nivelul A1 In momentul in care veti cunoaste limba spaniola la nivelul A1: Veti intelege si veti putea formula, oral si in scris, propozitii simple referitoare la propria persoana, familie si la ...
 2. %

Vizualizare profil companie: AUTO SOFERUL VIP SRL


Resurse web Curs limba Germana Iasi

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
137