Direct la continutul paginii »

Avn Training SRLVN Training este dedicata oferirii de cursuri in domeniul intermedierii asigurarilor, atat cursuri de calificare profesionala, cursuri de pregătire continuă a persoanelor care lucrează în domeniul distribuţiei produselor de asigurare conform cerintelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor,

Experienta in domeniul asigurarilor pe toate nivelurile ierarhice, de la agent de asigurare la director executiv, ofera incredere cursantilor.

Ne adaptam in functie de nevoile clientilor si cursantilor nostri. Comunicam in permanenta si adaptam modelul de cooperare in vederea maximizarii rezultatelor.

Obiectivul nostru este sa fim recunoscuti ca o companiile de top din punct de vedere al oferirii unui grad inalt de rentabilitate a investitiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avn Training SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Avn Training SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avn Training SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.