Direct la continutul paginii »

Curs limba Spaniola Iasi

Curs limba Spaniola Iasi

Cursuri Limba Spaniola Nivel Incepatori – Mediu (A1, A2, B1)
600 RON

1) Nivelul A1
In momentul in care veti cunoaste limba spaniola la nivelul A1:

Veti intelege si veti putea formula, oral si in scris, propozitii simple referitoare la propria persoana, familie si la imprejurari concrete. Veti putea folosi formule de salut si prezentare. Va veti putea intelege cu un vorbitor nativ in situatii simple si de prima necesitate, daca acesta vorbeste rar si clar.
Veti putea recunoaste si utiliza prezentul verbelor regulate si al mai multor verbe neregulate printre care “a fi” si “a avea”, cateva forme de imperativ si conditional; articolul hotarat si nehotarat, pronumele personale la nominativ si acuzativ, adjectivele posesive.

2) Nivelul A 2
In momentul in care veti cunoaste limba spaniola la nivelul A2

Veti intelege mesaje scurte si clare pe teme familiare. Veti putea citi si intelege texte scurte si simple, mesaje e-mail, veti putea deduce intelesul unor informatii previzibile din ziare, reclame, prospecte, meniuri etc.

Veti fi capabil sa purtati dialoguri simple pe teme uzuale, fara totusi a putea intretine o conversatie. Veti putea exprima, oral si in scris, notiuni de timp si data; veti putea descrie o persoana si pe dumneavoastra insiva; veti putea descrie pe scurt activitatea profesionala, conditiile de viata etc. ale dvs. sau ale altor persoane; va veti putea intelege la telefon pe teme familiare si veti redacta corect mesaje scurte. Veti dobandi notiuni elementare de cultura si civilizatie spaniola.

Veti putea folosi toate formele de trecut ale verbelor, veti folosi cele mai frecvente verbe neregulate la prezent, trecut si viitor, formele reflexive si pasive ale verbelor, gerunziul si imperativul si expresii impersonale.

3) Nivelul B 1
In momentul in care veti cunoaste limba spaniola la nivelul B1:

Veti folosi corect, activ si spontan, un limbaj adecvat pentru diferite situatii din viata cotidiana, va veti putea exprima parerea cu privire la diferite evenimente sociale si veti putea intretine chiar un dialog cu un vorbitor nativ pe teme familiare. Veti capata noi notiuni de cultura si civilizatie spaniola.

Veti putea folosi comparatia regulata si neregulata a adjectivelor; verbele regulate si majoritatea celor neregulate la indicativ si veti putea incepe sa folositi subjonctivul si constructiile conditionale.

Veti putea urmari emisiuni de radio si televiziune vorbite in limba spaniola, chiar cu unele diferente locale, si documentare pe teme de interes personal, daca prezentarea se face intr-un mod clar. Veti putea sustine o conversatie legata de o tema cotidiana, fara o pregatire prealabila. Veti putea purta conversatii in care va argumentati punctul de vedere, veti putea povesti coerent o carte, un film etc. Veti putea intelege mesajul unor articole din ziarele de limba spaniola despre teme familiare, informatii despre diferite produse.

Veti putea sa va argumentati opiniile si sa va descrieti planurile. Veti putea sa participati la interviuri de selectie pentru diferite locuri de munca.
La cunostintele de gramatica precedente se vor adauga, folosirea subjonctivului si concordanta timpurilor la indicativ si subjonctiv.

Modulul se desfasoara pe o perioada de 60 de ore - pentru a atinge nivelul de cunostinte B1
Cursurile se desfasoara la sediul nostru din Podu Ros - Calea Chisinaului nr 2 Bis, Et 2, Iasi (intre statia de tramvai Pd. Ros si Tesatura, fostul Restaurant Olimpic)   Contacteaza firma


Lista produse oferite de AUTO SOFERUL VIP SRL

Vizualizare profil companie: AUTO SOFERUL VIP SRL


Resurse web Curs limba Spaniola Iasi

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
76