Direct la continutul paginii »

Bordun Tehnologica SRLBordun Tehnologica asigura solutii de dezvoltare a resurselor umane, pentru a invata cum sa aplicam cunostintele asimilate, pentru cresterea eficientei, dezvoltarea personala si mai ales reusita la locul de munca.

Cursurile organizate de noi vizeaza aspectul practic al tematicilor, sunt interactive si impun comunicarea intre lector si participant.

Serviciile noastre integreaza raspunsuri complete pentru organizarea si derularea programelor de pregatire profesionala, atat pentru evenimentele cu deschidere nationala cat si pentru cele concepute special pentru client.

Lectorii nostri sunt consultanti sau traineri specializati si experimentati in domeniile vizate, echipati cu un intreg arsenal de solutii pentru gestionarea si rezolvarea problemelor ridicate de participantii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bordun Tehnologica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bordun Tehnologica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bordun Tehnologica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.657