Direct la continutul paginii »

D.b.c. SRLOferim conditii bune de studiu , profesori specialisti, suporturi de curs si practica gratuita.
Dupa absolvire se elibereaza Certificate de calificare de tip MMSSF si MEC impreuna cu un Supliment Descriptiv care contine informatii despre competentele obtinute conform standardelor U.E recunoscute la nivel national si international.

Din 1998 SC DBC SRL a organizat 16 cursuri de instruire conform avizului de functionare nr. 3216 din 14.07.1998 a Ministerului Educatiei Nationale. Cursurile organizate au fost pe urmatoarele profile: operator calculatoare , programator ajutor , contabil.
DBC SRL a organizat 9 cursuri de calificare pentru meseria de operator calculatoare si contabilitate cu asistenta metodologica din partea AJOFM Valcea incepand cu anul 1999.
DBC SRL Dragasani asigura formarea pentru cursul de operator calculatoare in implementarea proiectului RICOP "Reintegrarea pe piata muncii prin recalificare si dezvoltarea spiritului antreprenorial" in perioada ian.2003- ian. 2004.

In urma implementarii acestui proiect au fost consiliati un numar de 288 someri iar dintre acestia un numar de 47 s-au angajat iar 18 someri si-au deschis o activitate independenta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D.b.c. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro

...

29.648