Direct la continutul paginii »

Adca Proiect Group SRLNe-am infiintat in anul 2004, iar Adca Proiect a reprezentat o provocare pentru noi. In prezent oferim servicii de proiectare pentru instalatii electrice, termice, sanitare, consultanta, proiecte de alimentare cu energie electrica, studii de utilitati si management de proiect, pe intreg teritoriul tarii.

Credem ca oamenii sunt cea mai importanta resursa intr-o companie, si in acest sens am dezvoltat un standard de recrutare si un plan de training permanent pentru echipa noastra.

La baza serviciilor Adca Proiect sta mentalitatea de lucru orientata catre rezultat si satisfactia clientului. Venim cu idei inovative adaptate nevoilor specifice fiecarui proiect.

Suntem o echipa de profesionisti, dornici de succes si dezvoltare continua. Dorim sa fim cei mai buni si sa oferim servicii de inalta calitate.

Va ajutam sa va puneti ideile in practica si sa alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.
Credem ca fiecare proiect este o experienta noua in sine, iar nevoile fiecarui client sunt cele care stau la baza propunerilor de design al instalatiilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adca Proiect Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Adca Proiect Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adca Proiect Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.558