Direct la continutul paginii »

Europe Connection SRLFiind distribuitori ai celor mai renumiti designeri - producatori de seminee - sobe cunoastem cel mai bine orientarile estetice ale clientilor si partenerilor nostri, de la atitudine traditionala pana la conceptiile cele mai moderne .

Francezii si italienii sunt renumiti pentru stilul si eleganta lor, de aceea noi am concentrat in compania noastra cei mai importanti si seriosi producatori de seminee, sobe si cosuri de fum din Europa.

Notorietatea acestora ne obliga sa promovam produsele, cat mai bine posibil, astfel incat suntem pregatiti sa va consiliem in legatura cu :
•pozitia si dimensiunile cosului de fum
•amplasarea semineului sau a sobei
•concordanta intre designul casei si modelul de semineu ales .

Noi va putem asigura ca suntem cei mai eficienti distribuitori dar mai ales avem preturile cele mai mici de pe piata din Romania , asigurand astfel distributia si montajul de seminee , distributia de sobe in toate orasele :
Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Bacau, Baia Mare, Constanta, Deva, Hunedoara, Oradea, Cluj, Dr.Turnu Severin, Resita, Lugoj, Satu-Mare, Sibiu, Targu Jiu, Alba Iulia, Targu Mures, Ramnicu Valcea .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Europe Connection SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Europe Connection SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Europe Connection SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.