Direct la continutul paginii »

Baraka Consulting SRLFirma noastra a fost infiintata in anul 2006 . Am fost creati special pentru a raspunde necesitatii de economisire a celor mai mari doua componente ale vietii de zi cu zi : timpul si banii .

BARAKA CONSULTING SRL este o societate de consultanta specializata in obtinerea de autorizatii de constructii, avize, certificate de urbanism si contracte utilitati.

- Firma specializata in obtinere autorizatii constructii, avize, certificate de urbanism, contracte utilitati -

Prin activitatea noastra, tindem, sa eliminam birocratia, drumul anevoios pe care de cele mai multe ori trebuie sa il parcurgeti Dvs. pentru a putea sa va atingeti obiectivele . Suntem o echipa dinamica si hotarata care isi propune in fiecare zi sa demonstreze cat de importanta este afacerea Dvs pentru noi .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Baraka Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Baraka Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Baraka Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.085