Direct la continutul paginii »

Hobby Construct SRLFondat in anul 2000, BIROUL DE ARHITECTURA - HOBBY CONSTRUCT, pe langa activitatea principala de proiectare de arhitectura, ofera clientilor sai servicii complete de proiectare de structuri de rezistenta, instalatii electrice, instalatii sanitare, canalizari si instalatii termice.


Compania noastra si-a propus si a reusit sa promoveze o strategie de piata centrata pe solicitarile variate si in continua diversificare ale clientilor sai.

Principiul de baza al activitatii Biroului nostru de Arhitectura – Hobby Construct il constituie profesionalismul bazat pe o echipa tanara si competenta, cu pregatire specializata.

Astfel, compania raspunde cu succes cerintelor unei piete dinamice si realizeaza proiecte pentru programe: rezidentiale, comerciale, birouri, hoteluri, design de interior, design de exterior, design peisager si constructii industriale, cu potential, amplasate cu preponderenta in Bucuresti dar si inrestul tarii in jud. Prahova, Tulcea, Ilfov, Constanta etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hobby Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hobby Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hobby Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.436