Direct la continutul paginii »

Verda Line Co SRLS.c. Verda Line CO. S.r.l. este un Birou de Arhitectura localizat in Bucuresti ce are in componenta o echipa de arhitecti cu mare experienta in proiectarea si executia constructiilor civile, comerciale si industriale.

Firma noastra are un personal bine instruit care va sta la dispozitie si plaseaza in centrul atentiei, clientul, cu necesitatile si dorintele sale, si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Compania Verda Line CO. s.r.l. va pune la dispozitie servicii de calitate prin realizarea proiectelor pentru Autorizare si Executie constructii civile, comerciale si industriale, cladiri birouri, hoteluri, spitale, amenajari si reamenajari apartamente si magazine, prezentari 3D.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Verda Line Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Verda Line Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Verda Line Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.426