Direct la continutul paginii »

AutoBitti SRLFiatShop.ro - magazin online piese si accesorii de origine fiat. Vindem din stoc sau la comanda uleiuri, filtre, anvelope, etc. Vindem doar piese originale fiat, alfa romeo, lancia.
Taxe de transport:

Pentru comenzile de pana la 300 lei taxele de transport sunt:

14 lei prin Fan Courier - valabil numai pentru localitatile care au sedii Fan Courier, in caz contar coletul fiind trimis prin Posta Romana. Daca optati pentru trimiterea prin Fan Courier primiti coletul acasa iar plata se face direct catre curier. Termenul de livrare este de 24 - 48 ore. Pentru a pleca in ziua respectiva de la sediul nostru comanda trebuie lansata pana in orele 15,30. Dupa acesta ora comanda este luata in evidenta in ziua imediat urmatoare.

Pentru comenzile de peste 300 lei transportul este GRATUIT si se trimit prin Fan Courier daca aveti o adresa cu sediu Fan Courier sau prin Posta Romana daca nu aveti o astfel de locatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AutoBitti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre AutoBitti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AutoBitti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
AutoBitti SRL


23.488Anunturi