Direct la continutul paginii »

Krizolitus Impex SRLKrizolitus Impex S.R.L executa o gama larga de confectii metalice, porti si usi din fier forjat, garduri,balustrazi, gratii geam, precum si comercializeaza diferite accesorii pentru confectionarea acestora.

Va mai oferim:
- Reparatii tobe si sisteme de esapamente pentru toate tipurile de autoturisme si camioane
- Mobilier si accesorii de gradina: filagorie, balansoar, leagan pentru copii, masa ovala cu scaune, masa rotunda cu scaune, masa cu banci, fantani arteziene, cismee, suporti flori, borduri circulare, borduri gradina, grill pentru gradina.

Executam la comanda diferite produse din fier forjat:

- PORTI
- USI PIETONALE
- GARDURI
- BALUSTRAZI
- BALCOANEContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Krizolitus Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Krizolitus Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Krizolitus Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.