Direct la continutul paginii »

Ben - Jon Technic SRLBEN-JON Stivuitoare cu sediul in Comanesti-Bacau, este o firma cu capital Romano-Austriac si are ca principal obiect de activitate importul, comercializarea si intretinerea de Stivuitoare Noi si Revizuite.

Scopul SC BEN-JON TECHNIC este de a veni in sprijinul producatorilor si constructorilor, oferindu-le consiliere tehnica in alegerea variantelor optime pentru imbunatatirea productiei, prin dotarea fabricilor, depozitelor etc cu stivuitoare de calitate occidentala.

Produse si servicii:stivuitor, stivuitoare, electrostivuitor, electrostivuitoare, motostivuitor, motostivuitoare, transpalet, transpalete, transpaleti, eletrotranspalet - noi (clark) si revizuite.

Produse:
-Motostivuitoare noi
-Electrostivuitoare noi
-Motostivuitoare SH
-Electrostivuitoare SH
-diverseContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ben - Jon Technic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ben - Jon Technic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ben - Jon Technic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.