Direct la continutul paginii »

Yellow Place SRLCopiii au nevoie sa fie IUBITI, sa li se acorde INCREDERE, sa fie LIBERI sa traiasca experientele vietii, au nevoie de STIMULARE si au nevoie sa fie INVATATI

YELLOW PLACE - loc de joaca si petreceri pentru copii in Centrul Comercial Vitantis, unde am pregatit cu dragoste si grija o lume magica in care copiii, de la bebelusi de 6 luni pina la voinici de 12 ani.

In scopul imbunatatirii sigurantei copiilor d-voastra am implementat un program informatic de gestiune a intrarii si iesirii copiilor la locul de joaca. Pentru inregistrarea in baza de date va rugam sa aveti amabilitatea de a ne furniza datele solicitate.

Se vor juca intr-un mediu sigur si primitor, inconjurati de grija unui personal calificat sau alaturi de parinti, cu jucarii potrivite fiecarei virste, jocuri frumoase care ii vor face mai fericiti, mai inteligenti, le vor stimula dezvoltarea, creativitatea, imaginatia, indeminarea si usurinta in comunicare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Yellow Place SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Yellow Place SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Yellow Place SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.876