Direct la continutul paginii »

Pur Si Simplu Club 2003 SRLInfiinţat în Martie 2007, Pur şi Simplu Training Center a realizat şcoli de vară pentru 300 de copii şi petreceri tematice (Halloween,Crăciun, Ziua Copilului) pentru 250 de copii, în decursul primului an de activitate.

Pur şi Simplu Training Center este o agenţie de creaţie, promovare şi distribuţie a unor programe de training – dezvoltare personală sau de divertisment – evenimente, cluburi pentru copii.

Misiunea noastră
descoperirea ;modelarea;dezvoltarea potenţialului nativ

Valori
a învăţa făcând (learning by doing);spirit practic; inovare; creativitate; rezolvare de probleme; responsabilitate; perseverenţă; răbdare; eficienţă; atitudine proactivă; leadership personal.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pur Si Simplu Club 2003 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pur Si Simplu Club 2003 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pur Si Simplu Club 2003 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.330