Direct la continutul paginii »

Splendid Services SRLIn cei 8 ani de activitate, prin utilizarea de echipament profesional de la prestigioase firme producătoare, cum ar fi:PIONEER,BEHRINGER,SHURE,MARANTZ,EMINENCE,GEMINI,JBL,SONY prin calitatea serviciilor oferite, prin promptitudine, seriozitate şi profesionalism, avem un cuvânt de spus pe piaţa show bizz-ului din Prahova si nu numai.

Suntem în măsură să satisfacem cele mai exigente cerinţe ale dvs., oferind soluţii optime - din punct de vedere al performanţei şi preţului.

Splendid este reprezentată de un colectiv de tineri profesionişti specializaţi în diverse domenii, colaboratori cu un înalt grad de experienţă, o gamă de servicii
profesionale pentru orice gen de petrecere şi peste 500 de petreceri (nunţi, botezuri,aniversări) organizate până acum.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Splendid Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Splendid Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Splendid Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.476