Direct la continutul paginii »

Matrix Gym SRLMATRIX GYM a fost una din primele sali de fitness din Bucuresti, una dintre salile ce a jucat un rol important in modernizarea industriei de gen, la nivel local.

Centrul wellness MATRIX GYM te asteapta la sala de aerobic, fitness & bodybuilding intr-o atmosfera prietenoasa, unde poti beneficia de programe pentru acumulare de masa musculara, programe pentru definire sau slabire.

MATRIX GYM ofera pachete complete de servicii, intr-o sala dotata cu aparatura de ultima generatie PANATTA si LIFE FITNESS, extinsa pe o suprafata de peste 1600 de metrii patrati.

Aparatura noua, instructori specializati, suplimente proteice sau pentru arderea grasimilor si un orar lejer completeaza calitatea serviciilor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Matrix Gym SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Matrix Gym SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Matrix Gym SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.293