Direct la continutul paginii »

Smash Tennis SRLMisiunea academiei noastre este de a fi cea mai de succes si inovativa academie din aceasta industrie. Am creat o institutie care sa exploreze potentialul maxim al fiecarui elev pe si in afara terenului de tenis.

Smash Tennis Academy, o scoala cu un renume in domeniu, are onoarea de a organiza un program de initiere si descoperire a tinerelor talente.

Prima sedinta este cu titlu gratuit. Pentru cei care doresc sa continuie si in afara orei gratuite oferim o gama larga de cursuri si tarife structurate dupa nevoile fiecaruia.

Vrem sa crestem campioni dar suntem mai interesati sa ajutam elevii nostri sa creasca nu numai ca atleti dar si ca persoane. Nu vrem doar sa producem jucatori, vrem sa construim oameni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smash Tennis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Smash Tennis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smash Tennis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.134