Direct la continutul paginii »

Olimpic Gym SRLPersoanele care au o greutata stabila, unde masa corpului este apropiata de cea a inaltimii, indiferent de varsta si sex, pot include exercitiile aerobice in viata de zi cu zi.

Exercitiile aerobice au un rol foarte important in definirea corpului si in asigurarea unei senzatii de comfort pentru organism. Specialistii afirma ca este ideal sa lucrezi zilnic, cate o jumatate de ora. Astfel, iti vei accelera metabolismul si vei continua sa arzi grasimi chiar si in momentele in care nu faci sport.

Sanatatea depinde, în mare masura, de obiceiurile si deprinderile care formeaza stilul nostru de viata - adica de ceea ce mâncam, câta miscare fizica facem, cât alcool bem sau câte tigari fumam... si, nu în ultimul rând, de calitatea relatiilor noastre sociale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Olimpic Gym SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Olimpic Gym SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Olimpic Gym SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.984