Direct la continutul paginii »

Odesco Snack SRLIn 2005 se lanseaza oficial site-ul www.airsoft.ro. Ne facem astfel cunoscuti, virtual, in toata tara si nu numai. In acelasi an incepem colaborarea cu firma germana Sturm Handels GmbH, Germania si VI.SE.LE.ITALIANA S.R.L .

2004 este anul in care sunt comercializate primele replici de Airsoft din Romania. Furnizor este S.C ODESCO SNACK S.R.L din Piatra Neamt. Printre primii nostri colaboratori se afla ActionSportGames din Danemarca.

Noi stim sigur ca vrem sa continuam ce am inceput si sa revolutionam piata din Romania prin calitatea produselor si a serviciilor oferite sa schimbam mentalitati si sa demonstram ca prin munca si seriozitate poti face o schimbare."

Ne-am inceput activitatea in 2004 si suntem prima firma din Romania care importa si comercializeaza produse pentru Airsoft.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Odesco Snack SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Odesco Snack SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Odesco Snack SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.172