Direct la continutul paginii »

Medi Spa SRLO gama larga de tratamente corporale pentru reducerea si inlaturarea celulitei sau pentru slabire si remodelare corporala, masaj si tratamente naturiste pentru relaxare si hidratare, impachetari la rece cu parafango si parargil pentru ca tu sa arati bine in fiecare zi.

O atentie deosebita in centrul de cosmetica Medi Spa a fost acordata epilarii definitive cu IPL ( lumina intens pulsata), o metoda noua si nedureroasa dar cu rezultate de exceptie, fiind solutia cea mai eleganta pentru persoanele care vor sa scape definitiv de parul de pe corp.

Pentru a fi sanatoasa, energica si plina de energie in fiecare zi, mereu tanara si frumoasa, trebuie sa iti faci timp pentru tine, sa oferi corpului, parului si pielii tale intreaga atentie si ingrijirea de care au nevoie in stresul si factorii daunatori ai fiecarei zile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medi Spa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Medi Spa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medi Spa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.537