Direct la continutul paginii »

Cerino SRLActivitatile noastre pot fi grupate si personalizate astfel incat, in afara de distractie, acestea sa contribuie la formarea sociala si civica a copiilor. Deoarece activitatile le capteaza intreaga atentie, copiii invata fara sa realizeze ca o fac. Ei invata in timp ce se joaca.

Viziunea reprezinta planul nostru pentru succes. Sa te pregatesti pentru succes este riscant: nu exista garantii cu privire la eforturile tale. Singurul lucru de care poti fi sigur, totusi, este ca, daca nu te pregatesti, nu vei avea succes.

SC CERINO SRL este o societate comerciala inregistrata in Romania, care si-a inceput activitatea in anul 2005 si care organizeaza pentru copiii din gradinite si scoli programe educationale extracurriculare, cu un caracter educativ-distractiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cerino SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cerino SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cerino SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.366