Direct la continutul paginii »

Club De Dans Let S Dance SRLScoala noastra organizeaza, in primul rand, cursuri de dans pentru adulti (avem o conditie de varsta minima de 16 ani)!

Ne straduim sa oferim o experienta placuta in lumea dansului tuturor celor care vin sa invete sa danseze la Let's Dance! De aceea, tratam cu seriozitate efortul cursantilor nostri de a invata dans si ne straduim la fiecare curs de dans sa respectam motto-ul scolii noastre:Daca Tu poti sa mergi, Noi te putem invata sa dansezi!

Caracterul predarii este unul social! La grupele de incepatori, se pune accent pe divertisment, nu pe competitie! Adica: ne pregatim pentru nunta, discoteci, petreceri, nunti, fun, si nu pentru concurs (diplome, cupe, campioni si campioane, nervi, stres)!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Club De Dans Let S Dance SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Club De Dans Let S Dance SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Club De Dans Let S Dance SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.673