Direct la continutul paginii »

Environment & Sport Development SRLDaca motto-ul salonului este “Simte-te ca o adevarata printesa”, managerul Georgeta Sotae va asteapta pentru a va oferi cele mai bune conditii de a va relaxa si de a va simti bine!

Salonul Princess Beauty Center dispune de o aparatura moderna, produse de calitate si un personal calificat, unde cu siguranta va ve-ti simti foarte bine dupa efectuarea serviciilor oferite de salonul nostru.

PRINCESS BEAUTY CENTER a fost infiintat in anul 2008 si face parte din Complexul Sportiv 2000, situat pe Str. Gabriela Szabo, nr. 3-11, sector 6, Bucuresti, unde puteti gasi si urmatoarele activitati:Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Environment & Sport Development SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Environment & Sport Development SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Environment & Sport Development SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.488