Direct la continutul paginii »

Onioptic SRLDorinţa nostră este să oferim clienţilor noştri servicii medicale flexibile, eficiente şi de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor fiecărei persoane. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: de la consultaţii oftalmologice, prescripţii şi vânzări de ochelari şi lentile de contact, import de produse de optică medicală, la cele mai complexe investigaţii şi intervenţii de microchirurgie oculară.
COMPANIA ONIOPTIC şi-a început activitatea în anul 1997, înfiinţând primul centru de consultaţii oftalmologice din Oltenia echipat cu tehnologie ultraperformantă şi prima optică medicală automatizată pentru execuţia ochelarilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Onioptic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Onioptic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Onioptic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.999