Direct la continutul paginii »

Anatest SRLANATEST vine si in intampinarea firmelor cu o oferta de servicii de medicina muncii, dar si de examene medicale de specialitate pentru controlul medical periodic efectuat de medici specialisti. Din aceasta perspectiva oferim o gama variata de servicii pentru companii.


Inca de la infiintare, ANATEST si-a dedicat intreaga sa activitate servirii oamenilor prin efectuarea de servicii medicale adaptate la nevoile acestora. Fiind intr-o permanenta dezvoltare am diversificat serviciile oferite de noi si am urmarit asigurarea unei maxime eficiente pentru pacientii nostri.


Asiguram fiecare pacient ca prin calitatea serviciilor oferite, prin examinarea clinica si prin analizele de laborator ce ii vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folsitoare lui.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anatest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Anatest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anatest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.663