Direct la continutul paginii »

Tex Consult SRLENDODONTIE - se ocupa cu tratamentul cariilor complicate cu afectiuni ale nervului dentar: pulpite si gangrene simple sau complicate.


PARADONTOLOGIE – tratamentul chirurgical si non-chirurgical al tesutului care tine dintele implantat in os.


CHIRURGIE ORALA - extractii si tratament chirurgical al infectiilor osoase, marirea suportului osos, liftsinus, inlaturarea chistelor sau afectiunilor tumorale minore.


Clinica ofera servicii de radiologie dentara evitand astfel necesitatea ca pacientii sa fie redirectionati catre centre de specialitate pentru examinari radiologice.


Medicii care lucreaza in clinica noastra acorda o importanta deosebita starii generale de sanatate a pacientilor deaorece tratamentele stomatologice pot interfera cu anumite boli interne. Aparitia unei boli generale poate determina uneori modificari si in sfera orala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tex Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tex Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tex Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.518