Direct la continutul paginii »

Terra Med SRLCentrul Medical TERRA MED Cluj-Napoca este certificat in sistemul de management al calitatii, in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008.


Infiintat in anul 2003, Centrul Medical TERRA MED Cluj-Napoca va ofera seriozitate, promptitudine, confidentialitate si cel mai important... servicii medicale moderne de diagnostic si tratament de cea mai inalta calitate si un act medical realizat cu profesionalism de catre profesionisti.


In cadrul serviciului de planning familial eliberam certificate prenuptiale si va oferim posibilitatea efectuarii investigatiilor necesare obtinerii acestora in cadrul laboratorului Centrului Medical Cluj-Napoca.


Orientarea catre pacient, profesionalismul si flexibilitatea echipei medicale, precum si varietatea serviciilor medicale ofera clientilor nostri certitudinea unei calitati superioare in privinta diagnosticului si al tratamentului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Terra Med SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Terra Med SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Terra Med SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.482