Direct la continutul paginii »

Tribio Dacia SRLCampul energetic uman este influentat si de sentimentele pe care le avem, de starile sufletesti pe care le traim si de modul in care gandim. La fel de important este si campul energetic al persoanelor cu care intram in contact, acestea putand sa ne influenteze atat benefic, cat si in mod negativ (asa-numitul “vampirism-energetic”).


Cabinetul Tribio Dacia a fost infiintat in 2003 de catre Dan Ioan Anghel, maestru international in bioenergoterapie – tratamente cu bioenergie.

Din 1990 pina in 2003 cabinetul unde se desfasoara tratamentele cu bioenergie, a functionat in cadrul asociatiei “Totul pentru sanatate”, organizatie avizata de catre Ministerul Sanatatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tribio Dacia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tribio Dacia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tribio Dacia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.978