Direct la continutul paginii »

Media Sat SRLTara comunicarii, loc de vorba romaneasca... Aici poti fi tot timpul in contact cu cei dragi - poti vorbi pe telefon sau videotelefon, poti comunica text in timp real, poti schimba poze sau poti citi cele mai proaspete informatii.

Aici poti vedea lumea privita din Romania oriunde ai fi, in tara sau strainatate, poti sa-ti faci noi prieteni si sa-ti aduci contributia in comunitatea din care faci parte... oriunde te-ai afla. Alonia este primul messenger romanesc cu functionalitati complete de comunicare on-line.

Avantajele telefoniei prin INTERNET (VoIP) nu mai sunt demult contestate de nimeni. Dintre ele unul este indiscutabil vedeta - Convorbiri Voce Gratuite intre oameni aflati la mii de kilometri departare. Cu Alonia beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de experienta echipei noastre fara sa platesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Media Sat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Media Sat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Media Sat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.819