Direct la continutul paginii »

Wired Networks SRLWired Alliance înţelege nevoile clienţilor săi şi este de partea lor. Pentru că nu suntem o companie foarte mare, avem posibilitatea să fim atenţi la detalii şi să comunicăm direct cu clienţii.

Wired Alliance işi propune să fie alaturi de clientii sai prin furnizarea de servicii integrate de acces Internet la un raport preţ/calitate excepţional, fiind una din puţinele companii din Bucureşti care încă de la apariţie a investit şi investeşte în continuare în echipamente de calitate şi legături pe fibră optică proprii.

Încă de la inceput oamenii au vrut sa fie mai aproape unii de ceilalţi. Au vrut să comunice mai uşor, au încercat să înlăture barierele impuse de disţante de orice natură, nu doar de natura fizică, ci şi de limbă, naţionalitate, religie, sex, culoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wired Networks SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Wired Networks SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wired Networks SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.