Direct la continutul paginii »

Marctel S.i.t. SRLMarcTel S.I.T. este o firmă românească medie cu capital privat, înfiinţată în anul 1998, ce furnizează servicii integrate de telecomunicaţii în domeniul reţelelor militare şi civile de telecomunicaţii şi tehnologia informatiei.

Principalele proiecte realizate cu succes până în prezent au drept beneficiari finali Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor – Poliţia de Frontieră, Electrica S.A., Agenţia NATO pentru Consultanţă, Comandă şi Control (NC3A).

MarcTel S.I.T. este prima firmă românească ce a semnat un acord cadru de tip Basic Ordering Agreement (BOA NC3A/BOA/11432 pentru “Servicii de Inginerie în Comunicaţii”) cu Agentia NATO pentru Consultanta, Comanda si Control (NC3A) in 18 ianuarie 2005.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marctel S.i.t. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Marctel S.i.t. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marctel S.i.t. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.790