Direct la continutul paginii »

Euroweb Romania SAEuroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Incepand cu anul 2010, actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este TT International Holdings BV, parte a grupului Turk Telekom.

Grupul Turk Telekom detine cea mai mare infrastructura de telecomunicatii din Sud-Estul Europei si din Asia Mica si reuneste brand-urile Pantel, Euroweb, TTNET, Argela, Innova, Sebit, Sobee, AssisTT.

Compania Turk Telekom este cotata la Istanbul Stock Exchange sub indicativul TTKOM.


Euroweb Romania detine certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate si mediu.

Forta de a inova continuu, pregatirea echipei din Romania, precum si accesul la tehnologii si la know-how de ultima generatie din domeniul IT&C, au propulsat inca de la inceput Euroweb Romania drept una dintre cele mai puternice si apreciate companii din sectorul comunicatiilor din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euroweb Romania SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Euroweb Romania SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euroweb Romania SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.