Direct la continutul paginii »

Telemach SRLTelemach Holding Baia Mare este unul din principalii furnizori de solutii, materiale si echipamente pentru industria de telecomunicatii din Romania.

Cu o experienta indelungata in comercializarea cablurilor coaxiale, optice si de date, conectica si echipamente de telecomunicatii, cat si in realizarea de retele structurate, firma noastra se bucura de o recunoastere a standardelor sale inalte de calitate si profesionalism in ceea ce priveste furnizarea de produse si servicii.

Telemach Holding a introdus in oferta generala, pe linga brand-urile cunoscute pe care le comercializeaza de peste 15 ani, Commscope, Teleste, Cabelcon, Promax si o linie de produse sub brand propriu, Mach, cu un raport calitate/ pret excelenContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Telemach SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Telemach SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Telemach SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.907