Direct la continutul paginii »

Kronect Comunicatii SRLQuareo Technology a fost dezvoltat ca raspuns la cererea clientilor, pentru a putea avea o vizibilitate asupra unei parti a retelei care mereu a fost invizibila: Physical Layer.

Quareo Technology este o tehnologie revolutionara de conectare si identificare, care aduce conectivitatea la nivelul fizic al retelei.

Luati in considerare: Pentru prima data in nivelul fizic, acum aveti informatii instant, automatic si exacte, informatii pe care nu le-ati mai avut la indemana pana acum. Si imaginati-va ce puteti face cu aceste informatii.

Solutiile Quareo au o tehnologie unica de Identificare a Punctului de Conectare (Connection Point Identification – CPID), ce permite o vizualizare automata cu exactitate si in timp real a unei retele, de la Data Center pana la desktop.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kronect Comunicatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Kronect Comunicatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kronect Comunicatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.661