Direct la continutul paginii »

Standard Business & Services SRLVollo Telecom este furnizor de servicii internet in banda larga pe piata telecomunicatiilor din Romania , operand din 2002.

Oferim servicii acces internet si telefonie IP avand ca suport de trasmisie Fibra optica , Radio , Wireless in banda de 2,4 si 5,8 ghz la cele mai ridicate nivele de calitate.
Putem acoperi nevoile de comunicare ale clientilor nostri in Bucuresti si Brasov.


Crearea unei retele nationale de telecomunicatii bazate pe protocolul ip pentru a oferii servicii integrate de date, voce, tv pentru clientii nostri.

Imbunatatirea permanenta a serviciului pentru a putea preintampina problemele tehnice si pentru a oferi servicii mai bune.Selectarea celor mai bune solutii si echipamente pentru furnizarea trasmisiunilor de date.

Extinderea acoperii nostre pe intregul teritoriu al RomanieiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Standard Business & Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Standard Business & Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Standard Business & Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.428