Direct la continutul paginii »

Serv.tel. Invest SRLCompania TELETRANS a fost înfiinţată în decembrie 2002, cu obiectivul iniţial de a servi necesităţilor de telecomunicaţii ale operatorului TRANSELECTRICA însă, în scurt timp de la lansare, compania s-a orientat treptat şi spre comercializarea de servicii către alte companii şi instituţii.

Astfel, TELETRANS se adresează astăzi atât operatorilor mari de comunicaţii, cât şi celor mici şi mijlocii, furnizorilor de internet (ISP), companiilor de utilităţi, dar şi clienţilor corporate.

Ca urmare a preocupării permanente pentru calitate, TELETRANS a obţinut Certificările SR EN ISO 9001/2001 pentru Sistemul de Management al Calităţii şi SR EN ISO 27001-2005 pentru Sistemul de Management al Securităţii Informaţiilor, care reprezintă garanţia standardelor de top pe care compania le furnizează în serviciile prestate pentru clienţii săi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Serv.tel. Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Serv.tel. Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Serv.tel. Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.760