Direct la continutul paginii »

Lucas Communication Services SRLLucas Communications Services opereaza pe piata de telecomunicatii din Romania incepand cu anul 1996, furnizand solutii si sisteme de ultima generatie (centrale telefonice, echipamente Call Center, retele date-voce, etc.).

Face parte din grupul de firme Algotech, leader in regiunea Europa Centrala si de Est in furnizarea de solutii si servicii de comunicatii vocale pentru organizatii, avand la baza tehnologia Avaya.

Strategia noastra are la baza expertiza profesionala unica in Romania pentru ultimii 15 ani, în integrarea sistemelor voce-date. Ne adresam companiilor din toate domeniile de afaceri, de orice dimensiune, locale sau multinationale, care au nevoie fie de infrastructura (uzuala sau complexa), fie de aplicatii specifice activitatii, implementate „peste” infrastructura comunicatiilor vocale, precum aplicatiile Call Center/ Contact Center.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lucas Communication Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lucas Communication Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lucas Communication Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.