Direct la continutul paginii »

Teleplus SRLFurnizam servicii de Telecomunicatii in judetul Vaslui din 2004, fiind autorizati de catre autoritatea de reglementare din domeniu ( ANRC / ANCTI / ANC / ANCOM ).

Operam o retea proprie complexa de fibra optica ( peste 20 de km ) si legaturi radio in benzile de 2.4 Ghz si 5 Ghz in Vaslui si Negresti, conectata la echipamente produse de cei mai importanti furnizori de retelistica: Cisco, Nortel, CTC, Dell.

Furnizam solutii de transport local ( circuite optice ) pentru furnizori nationali ( Euroweb Romania SA, Prime Telecom SA ).

Detinem 2 legaturi alternative la Internet prin Euroweb Romania SA respectiv GTS TELECOM SA pentru stabilitate maxima a conexiunii abonatilor nostri la Internet.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Teleplus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Teleplus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Teleplus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.967