Direct la continutul paginii »

Vodafone Romania SACompania Vodafone a fost înfiinţată în anul 1984 ca o divizie a Racal Electronics Plc., cunoscută atunci ca Racal Telecomms Limited. În octombrie 1988 aproximativ 20% din capitalul companiei a fost oferit publicului.

Racal Telecom Limited s-a desprins în totalitate de Racal Electronics Plc. şi a devenit o companie independentă în septembrie 1991, dată la care şi-a schimbat numele în Vodafone Group Plc.

Vodafone este cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in peste 40 de tari.

La 31 martie 2009, Vodafone avea peste 302 milioane de clienti in intreaga lume.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group, cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume.

Ne implicăm activ în viaţa comunităţii din care facem parte şi suntem alături de oameni prin susţinerea multor proiecte sociale desfăşurate de Fundaţia Vodafone.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vodafone Romania SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vodafone Romania SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vodafone Romania SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.252