Direct la continutul paginii »

Monkey Business Aventura Parc SRLParcul dispune de 8 trasee de dificultate progresiva, fiecare participant primeste un material de securitate cu 2 carabiniere care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.

Fiecare nivel de dificultate este simbolizat de o culoare : 2 trasee mov pentru copii sub 8 ani, cu sistem de securitate fara manipularea carabinierelor, pentru maximum de siguranta. 2 trasee galbene pentru copii de la 8 ani impliniti si pentru incepatori, nu depaseste o inaltime de 3 metrii.

Parcul de aventura este o activitate sportiva in aer liber, un mod placut de a petrece timpul liber cu familia si prietenii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Monkey Business Aventura Parc SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Monkey Business Aventura Parc SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Monkey Business Aventura Parc SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.817