Direct la continutul paginii »

Artipet SRLtica ARTIPET este satisfacerea continua a cerintelor clientilor. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta factorul strategic al progresului firmei.

ARTIPET este o societate comerciala infiintata in anul 1998.
In acest timp, firma s-a ocupat de focuri de artificii si tot ce este legat de acest domeniu, marind de la an la an numarul echipamentelor si al echipelor de pirotehnisti.

Prin implicarea fiecarui angajat, actionam continuu pentru imbunatatirea acesteia. Ca urmare ne-am diversificat activitatea, asigurand in momentul de fata tot ce este legat de artificii de interior si exterior precum si serviciile si consultanta in domeniu.

In prezent dispunem de peste 6000 de tevi de lansare din fibra de sticla cu calibre intre 50 si 300 mm, 20 de instalatii de lansare si un depozit cu atelier de prelucrare si pregatire de 400 metri patrati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Artipet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Artipet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Artipet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.332