Direct la continutul paginii »

Extreme Zone Adventure SRLImpreuna cu colaboratorii nostrii, am creat o oferta deosebit de bogata si generoasa de activitati desfasurate in inima naturii si pentru toate gusturile. Indiferent de anotimp, amatorii de adrenalina vor gasi la noi motive de a reveni iar si iar.
 
Aventuri in mijlocul naturii!
 
Descoperiti frumoasa zona Suncuius - Vadu Crisului si Defileul Crisului Repede alaturi de noi!
 
Va oferim diverse programe outdoor de Supravietuire cu "cazare" in pesteri si drumetii prin zone salbatice (trekking de aventura), ture de explorare de pesteri (speoturism) si programe de alpinism (catararerapeltiroliana), ture de rafting non-stop (vara-iarna) si excursii de vizitare a zonei cu ATV-urile. Iarna va oferimairboarding si lectii de ski si snowboard (cu intructori atestati).
 
Va asteptam!
Nu uitati: AVENTURA INCEPE CU NOI!
 
Nu suntem doar o simpla firma de sporturi extreme si activitati outdoor. Ne dorim a fi un liant al tuturor firmelor / asociatiilor / cluburilor / etc. cu profil asemanator, deoarece scopul nostru este de a promova turismul local si national si a-l ridica la standarde europene. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Extreme Zone Adventure SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Extreme Zone Adventure SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Extreme Zone Adventure SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Extreme Zone Adventure SRL


31.393