Direct la continutul paginii »

Patru Prodimpex SRLCompania Patru Prodimpex S.R.L. produce o gama larga de etichete autoadezive, ambalaje mici din carton, materiale publicitare si scule si dispozitive pentru industria tipografica. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Patru Prodimpex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Patru Prodimpex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Patru Prodimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Patru Prodimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Patru Prodimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.