Direct la continutul paginii »

Inergetix Technology SRL



Serviciile oferite se adreseaza persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca starea de echilibru a fiintei, calitatea vietii personale si profesionale, sa reduca stresul cotidian, sa-si creasca performanta individuala la nivel de excelenta, sa gestioneze in mod optim relatiile personale si profesionale.


Centrul Inergetix Technology - Meta Coaching sprijina persoana in a-si echilibra aspecte esentiale ale vietii - mentinerea bunastarii fiintei, implinirea personala si profesionala, dezvoltarea personala.


Cu ajutorul colaboratorilor sai, Centrul ofera servicii persoanelor fizice, companiilor, organizatiilor si institutiilor, obtinand rezultate ample, profunde si de durata.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Inergetix Technology SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inergetix Technology SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inergetix Technology SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.024